ADANA / KOZAN - Ramazanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Kozan İŞKUR Eğitimcileri tarafından okul rehber öğretmenmiz işbirliğiyle öğrencilerimize yönelik meslek seçimi,geleceğin meslekleri, iş arama konularında seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Bu çalışma sayendinde öğrencilerimiz hem bilgilendiler hem de İŞKUR'u daha yakından tanıma fırsatı buldular.Katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederiz.

Öğretmenlere çicek takdimi

CUMHURİYETİMİZİN 100. YIL KUTLAMASI

ORTAK SINAV TARİHLERİ

Öğrencimiz Duygu Balta 44 kg'da 1. olmuştur.

KODLAMA HAFTASI

REHBERLİK HİZMETLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

10 PARMAK HIZLI KLAVYE KURSU

Ara

ADANA SHERATON OTEL'DE DÜZENLENEN ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI GEZİMİZDE ÖĞRENCİLERİMİZ HEM ÜNİVERSİTELER HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLDULAR HEM DE  HEDEFLERİ İÇİN MOTİVASYONLARINI BİR KEZ DAHA GÜÇLENDİRDİLER..

Kas

Günümüzde internet; iş, iletişim, eğlence, alışveriş ve en önemlisi bilgiye ulaşmak için en sık kullanılan platformlardan biri halini almıştır. İnternetin insanların hayatında bu kadar önemli alanlarda rol almasıyla doğru orantılı olarak internette paylaşılan veri miktarı da artmıştır. İnternet üzerinde paylaşılan bu verilerin insanlara sağladığı yararların tartışılmaz bir gerçek olmasının yanı sıra internet büyük ve karmaşık bir sistem olduğu için bu sistem üzerindeki boşlukların kötü amaçlar için kullanılması internet kullanıcılarını tehdit edebilmektedir.