ADANA / KOZAN - Ramazanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Değerler Eğitimi Kulübü Danışman Öğretmenler ve öğrencilerimiz tarafından  18-22 Mart Şehitler Haftası münasebetiyle Şehitlik Ziyareti ve Kozanlı Şehidimiz Mehmet BOLAT’ın ailesine  ziyaret gerçekleştirildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi Okulumuzca Kutlandı

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'un Anılması programı coşkuyla gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz DEĞERLER KULÜBÜ tarafından  özel eğitim öğrencilerimizle yapılan  “BİZ BİRLİKTE DEĞERLİYİZ” etkinliği.

Mrt

07/03/2024 tarihinde ilçemiz genelinde yapılan İstiklâl Marşı Güzel Okuma Yarışması 1.'si okulumuz öğrencilerinden Özkan Şenyiğit olmuştur.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği Eğitimci Yazar Sayın Süleyman Beledioğlu tarafından gerçekleştirilen "Beyin Temeli Öğrenme ve Motivasyon" konulu seminer etkinliğine 12. sınıf öğrencilerimizle katılım gösterdik.

Ock

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize yönelik tüberküloz(verem) hastalığı eğitimi verildi. Öğrencilerimiz bu eğitimle verem hastalığının nasıl bulaştığı, belirtileri, tedavi yolları hakkında bilgi sahibi oldular. Katkılarından dolayı doktorlarımıza çok teşekür ediyoruz.

Ock

Pençe-Kilit Operasyonu Şehitlerine Saygı Duruşu

Ara

İşkur engelli istihdamı birim sorumlusu Nuriye Hanım tarafından özel eğitim öğrencilerimize yönelik iş arama, iş başvurusunda bulunma, iş bulma, cv hazırlama ve İŞkur'un olanakları konularında seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizin ve velilerimizin sorularıyla seminer interaktif şekilde gerçekleştirilmiş olup seminer öğrencilerin bir hayli dikkatini çekmiştir. Her öğrencimizin sorusunu tek tek yanıtlayan Nuriye hanımdan katıklıları ve emekleri için çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğünden Öğretmenlerimize Madde bağımlılığı üzerine seminer verildi.

Kas

Kozan İlçe Sağlık Merkezi eğitim ekibi, okul rehber öğretmenimiz işbirliğiyle öğretmenlerimize yönelik diyabet türleri hakkında seminer çalışması gerçekleştirdiler. Çalışma sayseinde öğretmenlerimiz kendilerinde, çevrelerindeki kişilerde ya da okul öğrencilerinde hangi belirtilerin diyabeti ifade ettiği hakkında bilinçlenmiş oldular. Ayrıca okulda öğrencilerin şeker düşmesi ya da şeker yükselmesi durumlarında ne yapmaları gerektiğine dair de bilgi sahibi oldular.

Kas

Kozan İlçe Belediye Sineması salonunda düzenlenen Ahmet Sula tarafından gerçekleştirilen motivasyon seminerine okulumuz olarak katılım gösterdik. Öğrencilerle interaktif gerçekleştirilen sunumda sanat, millişuur, motivasyon, farkındalık gibi bir çok konuda keyifli sohbetler edildi.DEğerli vaktini bizlere ayıran Ahmet Sula'ya çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Kozan İŞKUR Eğitimcileri tarafından okul rehber öğretmenmiz işbirliğiyle öğrencilerimize yönelik meslek seçimi,geleceğin meslekleri, iş arama konularında seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Bu çalışma sayendinde öğrencilerimiz hem bilgilendiler hem de İŞKUR'u daha yakından tanıma fırsatı buldular.Katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederiz.

Öğretmenlere çicek takdimi

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması